Reklámkivitelezés


Az AMS Hungary Kft. 2010 óta folytat reklám- és marketing tevékenységet annak érdekében, hogy megfelelő szinten kiszolgálja a vállalkozások hatékony reklámok iránti igényeit. Az általunk ajánlott paletta elég széles. Felöleli a tervezéstől a megvalósításig tartó lépcsőfokokat, a klasszikus reklámok elkészítésében, valamint image- és reklámvideók gyártásában is.

A gazdasági életben egyre fontosabb szerepet kap az üzleti lehetőségek, a termékek bemutatása, megismertetése, vagyis a reklám és hirdetés. Reklámtáblák, kirakatok, üzletek és épületrészek fal-, vagy üvegfelületei, de gépjárművek felületei is felhasználhatók reklám hordozóként, rendkívül látványos fotó minőségű nyomatokkal és különleges hatású fóliák igénybevételével.

A motorkerékpártól kezdve, személy- és teherautókon át egészen a repülőgépekig, megtapasztaltuk, hogy a gyári kivitel módosításával, a jármű megjelenését megváltoztatva, kielégíthettünk egy egyéni igényt, különlegessé varázsolhattunk egy versenyautót, de akár a szállítójárművek számára is kölcsönözhettünk dekoratív megjelenést egy különleges grafika segítségével.